Utasbiztosítás

Utazni, új tájakat és kultúrákat felfedezni mindig izgalmas élmény. A megszokott környezetből, a mindennapokból kilépve azonban számtalan olyan veszélynek vagyunk kitéve, melyek egy idegen országban jelentősebb problémaként jelentkeznek, mint ismerős környezetben. Külföldi utazásai során bátrabban vág bele új kalandba, legyen bár az csak egy fejes a vizibicikliről vagy egy egzotikus étel kipróbálása.

Az utasbiztosítási termékek balesetből, betegségből és poggyászkárból felmerülő költségekre kínálnak fedezetet 24 órás, magyar nyelvű, az egész világra kiterjedő, az év minden napján rendelkezésre álló telefonos segítségnyújtási szolgáltatással egybekötve.

Legyen szó balesetről vagy betegségről, értéktárgyai biztonságáról, éjjel-nappal hívható, magyar nyelvű telefonos segélyszolgálatunkon keresztül azonnal segítséget kap a világ bármely pontján.

Faragja le díjainkat!

Ha Ön hosszabb időt tervez külföldön tölteni, esetleg 14 év alatti gyermekével vagy egy nagyobb baráti társasággal közösen utazik, jelentős kedvezményekre számíthat.