Lakásbiztosítás

Vagyonunk megszerzése és gyarapítása rengeteg energiánkat emészti fel, ennek ellenére sokan figyelmen kívül hagyják, hogy megszerzett értékeinkre vigyázni is kell. Lakása, háza különféle veszélyeknek van kitéve, gondoljon csak az egyre növekvő bűnözésre, a természeti csapásokra, vagy csak az egészen egyszerű balszerencsére.

Mindezek a veszélyforrások vagyonunk megrongálódásával, megsemmisülésével fenyegetnek. Ezért szükséges, hogy ezekre a veszélyekre felkészüljünk, hiszen ha megvan a baj, utólag már tehetetlenebbek vagyunk.

Fel sem mérhető az az előny, amit egy lakásbiztosítás nyújt akkor, amikor igazán baj van. Akkor egy olyan segítséghez jut, mely nincs arányban avval a néhány ezer Ft. havi kiadással, amellyel vagyonbiztosítása terheli pénztárcáját.

Az otthonbiztosítás, ha nem is képes megvédeni otthona melegét a nem várt problémáktól, a lehetséges bajok előfordulásának igen széles skálája esetén biztosít kártérítést, a tűztől, katasztrófáktól, elemi károktól kezdve az üvegtörésen át a betörésig. Ne hagyja veszni értékeit, kössön vagyonbiztosítást!