Lakáshitel

Ezt a kölcsönt azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik használt, vagy új építésű lakást, illetve családi házat szeretnének vásárolni.

 

A hitel előnyei:

  • Amennyiben több ingatlant is fel tud ajánlani fedezetként, akár önerőfelmutatása nélkül is vásárolhat ingatlant
  • A hitel futamideje akár 35 év is lehet
  • Türelmi idős, könnyített konstrukcióban is igényelhető, ezáltal a futamidő első időszakában (max. 5 év) lényegesen alacsonyabb törlesztő részletet kell fizetnie. Ez abból adódik, hogy a futamidő első éveiben Ön havi törlesztésként csak kamatot fizet, és nem kezdi el a tőke törlesztését. A türelmi idő lejárta után kezdődik a tőke visszafizetése. Ilyenkor a kamaton felül tőkét is törleszt, ami azt jelenti, hogy törlesztő részlete meg fog emelkedni a könnyített időszakhoz képest. Kiemelten ajánljuk ezt a konstrukciót azon ügyfeleinknek, akik tudják, hogy pár éven belül nagyobb összeghez jutnak, és a könnyített időszakon belül szeretnék majd előtörleszteni kölcsönüket, illetve akik a kezdeti kevesebb törlesztő részlet fizetése mellett spórolni tudnak, és a megtakarításaikat befektetésekre fordítanák.
  • Még a hitelkérelem benyújtása előtt ingyenes előminősítést végzünkhitelképességének vizsgálatára vonatkozóan, megkímélve Önt mindazon fáradalmaktól, amik az egyes bankok ügyféllel szembeni elvárásainak nem ismeréséből adódnának Önnek.