Go Back
55.900.000.,-Ft
  • Típus: családi ház+üzem
  • Alapterület: 180 nm
  • Település: Pilis
  • Szobaszám: 3


RÉSZLETEK

Szikvízüzem ügyfélkörrel, lakóházzal eladó


Több évtizede működő szikvízüzem kiterjedt ügyfélkörrel és egy gyönyörűen felújított lakóházzal eladó! Az ár egyben tartalmazza a szikvízüzemet, a bejáratott ügyfélkört, és a lakóházat is!

 

Pilis központjától néhány száz méterre, a Bercsényi utcában található az ingatlan. A 685 nm-es telken egy 83 nm hasznos alapterületű, szinteltolásos lakórész, alatta egy 45,5 nm-es garázs, kazánház, tároló helyiségekből álló szuterén és egy különálló 48 nm-es szikvízüzem kapott helyet. Amennyiben más vállalkozást szeretne a szikvízüzem épületében üzemeltetni, annak sincs akadálya.

A lakóépület földszintjén közlekedő, egy hatalmas nappali és étkező egy légtérben, konyha, spejz és egy WC kapott helyet, míg a szinteltolásos részben 2 hálószoba és egy fürdőszoba található. Alatta a garázs és kazánház. A lakótér burkolata járólap és laminált padló.

 

Az ingatlan fűtése gázkazánnal, illetve vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, mely utóbbi környezetbarát fűtési módként is funkcionál, hiszen napraforgó héjjal lehet benne fűteni a kazánnal egybeépített adagoló berendezés segítségével. Ezzel fűtve nemcsak a környezetet, hanem a pénztárcáját is tudja kímélni, hiszen egy egész téli szezon fűtőanyag költsége ezzel a fűtési móddal mindössze 70.000.- Ft!

 

Az épület szilikátból épült, mely 10 cm-es dryvit szigetelést kapott. Összközműves, vezetékes víz, gáz, csatorna be lett vezetve. A kert locsolása, illetve a szikvízüzem ellátása fúrt kútról megoldott. A 3 fázis szintén bevezetésre került.

13 éve az épületet felújították, a tető új zsindelyhéjazatot kapott. A villamos rendszer részben fel lett újítva, az emeleti fürdőben és a földszinti mosdóban a vízvezetékek ki lettek cserélve. A hagyományos ablakok hőszigetelését is megoldották, a külső szárnyakba dupla üveg lett téve, így jelenleg 3 rétegű ablak gondoskodik az épület lehető legkedvezőbb hőháztartásáról.

 

Az épület hitelfelvételre, CSOK-ra alkalmas. Amennyiben ezen finanszírozási módokkal szeretné az ingatlant megvásárolni, irodánk bankfüggetlen, ingyenes hitelügyintézéssel tudja Önt ebben segíteni.

 


INGATLAN ADATOK

 
Azonosító: ID0012021
Irányár: 55.900.000.-Ft
Telekméret (nm): 685
A ház alapterülete(nm): 132 nm +48 nm üzem
Építési év: 1983
Garázs(nm): 27 
Tároló+kazánház(nm): 16
Szikvízüzem(nm): 48
 
Helyiséglista:
nappali (nm): 29
szoba (nm): 13,6
szoba (nm): 11
étkező (nm): 10,5
konyha (nm): 4
spejz (nm): 2,4
fürdőszoba(nm): 4
előtér(nm): 4,2
közlekedő(nm): 4,5
mosdó(nm): 3,6
Közművek: csatorna, vezetékes víz ,gáz, 3 fázis, fúrt kút, telefon
Fűtés: gázkazán, vegyes tüzelésű kazán
Melegvíz ellátás: villanybojler
Falazat: szilikát+ 10 cm dryvit
Burkolat: laminált padló, járólap
Riasztó berendezés: van
 
Az ingatlan elhelyezkedése
Központtól való távolság: 500 m
Vasút állomástól való távolság: 1,5 km
Iskolától való távolság: 500 m
Óvodától való távolság: 100 m
Orvosi rendelőtől való távolság: 1,6 km
Go Back