Go Back
11.990.000.,-Ft
  • Típus: családi ház
  • Alapterület: 80 nm
  • Település: Tápiógyörgye
  • Szobaszám: 3


RÉSZLETEK

A fürdő szomszédságában


Tápiógyörgyén a strandfürdő szomszédságában található az ingatlan. A 2215 nm-es telken egy 80 nm hasznos lakóterületű tégla családi ház kapott helyet. Az udvarban még kazánház, nyári konyha, 2 tároló, összesen 42 nm-es alapterülettel, és állattartásra alkalmas ól is helyet kapott.

Az épület a 60-es években épült, azonban 10 évvel ezelőtt jelentős felújításokon esett át: a vízvezetékek ki lettek cserélve, a konyha és a fürdőszoba új burkolatot kapott. A fűtéshálózat korszerűsítése, valamint a ház külső 5 cm-es szigetelése szintén ekkor történt.

Az ingatlan összközműves, a kert locsolására fúrt és ásott kút is rendelkezésre áll. A 3 fázis szintén be van vezetve. A fűtésről gázcirkó gondoskodik, azonban alternatív fűtési módként egy külön kazánházban elhelyezett vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll. A melegvíz hálózat a cirkóra szintén ráköthető, azonban jelenleg egy átfolyós gázüzemű vízmelegítő szolgáltatja a meleg vizet.

Az udvaron gyümölcsfák ontják termésüket: 4 dió, 2 cseresznye, körte és barackfa gondoskodik a család friss gyümölccsel történő ellátásáról.

Tápiógyörgye egy igazi kis gyöngyszem a Nagykátai kistérségében. Rendezett, tiszta település, mely többszörösen nyert a Falumegújítási versenyen, valamint elnyerte a legvirágosabb falu címet.

Egy kis nyugodt sziget a mai rohanó világban. Azonban infrastruktúráját tekintve abszolút bír mindennel, amivel nála nagyobb települések sem mindig tudhatnak büszkélkedni. Korszerű új óvoda, bölcsőde, zeneiskola, művelődési ház, könyvtár. Pályázati pénzen kialakított természetvédelmi területen lévő kirándulóhely, valamint a strandfürdő, ami az ingatlan tőszomszédságában található.

Már ha csak ellátogat ide az ember, nagyon kellemes élményekkel térhet haza, nem is beszélve arról, ha ez a kis település lehet az otthona!

Az ingatlan falusi CSOK felvételére alkalmas! Amennyiben hitellel, vagy CSOK-kal szeretné az ingatlant megvásárolni, irodánk bank semleges, ingyenes hitelügyintézéssel tudja ebben segíteni.


INGATLAN ADATOK

 
Azonosító: ID0082020
Irányár: 11.990.000.- Ft
Telekméret (nm): 2215
A ház alapterülete(nm): 80
Építési év: 1960-as évek
Melléképület(nm): 42
 
Helyiséglista:
szoba (nm): 21,5
szoba (nm): 18
szoba (nm): 11,8
előtér (nm): 6,4
konyha (nm): 10,3
padlásfeljáró (nm): 6,8
fürdőszoba(nm): 5,6
Közművek: Gáz, villany,  csatorna, vezetékes víz, fúrt kút, ásott kút, 3 fázis
Fűtés: gázcirkó
Melegvíz ellátás: átfolyós gázbojler
Falazat: tégla+ 5 cm szigetelés
Burkolat:  parketta,  járólap
Riasztó berendezés: -
 
Az ingatlan elhelyezkedése
Központtól való távolság: 1 km
Vasút állomástól való távolság: 3 km
Iskolától való távolság: 800 m
Óvodától való távolság: 800 m
Orvosi rendelőtől való távolság: 1 km
Go Back